HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser:


Generelle oplysninger

www.millesheaven.dk/www.millesheaven.com drives af: 

Mille's Heaven
Kondrupvej 6, Enslev
8983 Gjerlev J
Denmark
+45 41500509
CVR nr. 33875037


Etableret: 1. december 2018.

 

 Aftaler:   
Alle kan indgå aftaler med millesheaven.dk. Såfremt du er under 18 år kan en aftale dog alene indgås, såfremt en voksen indgår aftalen på den unges vegne. 

Alle aftaler indgås på dansk. Når du har betalt på vores side, vil du blive præsenteret for en ordrebekræftelse, denne bedes du printe. Såfremt du gerne vil have en ny ordrebekræftelse, bedes du henvende dig via e-mail til vores kundeservice.

 

Sådan bestiller du:   
En bestilling hos millesheaven.dk foregår ved, at du trykker på knappen "læg i kurv" ved de ønskede varer. Derefter trykker du ”Gå til kassen”. Derfra trykker du ”Videre” og kommer til en side, hvor du skal indtaste dine oplysninger. Her indtaster du navn, adresse, post.nr., by, e-mail og telefon nummer. Det er også her du skal godkende vores forretningsbetingelser. Til sidst trykker du ”Gennemfør betaling” og din bestilling er hermed afgivet. Når du trykker ”Gennemfør betaling” i betalingsvinduet er du dermed forpligtet til at betale, og din ordre er lagt med betalingsforpligtelse. 

 

Priser og betaling:   
Du kan bestille dine varer online og betale med forskellige kort og flere hurtigbetalingsmåder, Derudover kan du betale med MobilePay. Alle priser på millesheaven.dk (på web-adressen https://www.millesheaven.dk) er inkl. moms. Betalingen vil fremgå på din konto som millesheaven.dk, da det er vores firmanavn. Betaling: Pengene trækkes først på dit kort, når varen er sendt fra lager

 

Ordrebekræftelse:   
Alle ordrer bekræftes automatisk per e-mail og vi afsender alle ordrer inden for rimelig tid. 

 

Levering:    
Vi sender alle forsendelser med GLS.   
GLS: 49kr. Du kan også vælge at afhente dine varer i butikken.


Returnering/ombytning:   
Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage. Ordrer, som sendes retur uden en seddel vedlagt, vil ikke blive behandlet. Hvis ordren skal ombyttes eller refunderes, skal du selv betale for returfragten. Hvis produktet er i stykker, og du ønsker et nyt, skal du kontakte vores kundeservice, før du sender noget retur. Så hjælper vi med fragt og genbestilling. Husk at sende varerne forsvarligt pakket ind, da du er ansvarlig for, at de kommer sikkert retur til os. Hvis du ønsker et produkt byttet til et andet, kan det kun lade sig gøre, hvis prisen matcher det oprindelige eller er lavere (vi refunderer differencen). Vi kan desværre ikke håndtere at bytte til et dyrere produkt, da vi ikke kan hæve yderligere på det benyttede kort. Ønsker du pengene retur, lader vi naturligvis bare handlen gå tilbage og krediterer pengene på det betalingskort, der blev brugt, da varerne blev bestilt. Vi kan desværre ikke håndtere at refunderer til andre betalingskort end det benyttede.Bemærk venligst at denne proces kan tage fra 3-14 dage alt  efter, hvor hurtigt PBS og dit pengeinstitut behandler sagen – og ventetiden er desværre ude af vores hænder. 

 

Fortrydelsesret:    
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, med mindre andet er aftalt. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal rette din fortrydelse til info@millesheaven.dk. Eller give millesheaven.dk tydeligt besked på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returnering 
Send aldrig din ordre retur før du har kontaktet vores kundeservice.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering svinger rigtig meget pga. de forskellige mål og dimensioner på vores produkter. Det fremmer ekspeditionen, hvis du oplyser dit ordrenummer og evt. begrundelse for fortrydelsen.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten: 
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. 

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, dog fratrukket leveringsomkostninger. Ekspeditionstid kan være op til 14 dage.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Mille's Heaven
Kondrupvej 6, Enslev
8983 Gjerlev J

(Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret pakken). Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Når du har returneret varen, sender vi dig en mail med information om den videre proces. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Reklamation og garanti:   
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Du har som kunde to års reklamationsret, efter varen er modtaget. Ønsker du at reklamere over et produkt SKAL millesheaven.dk kontaktes inden du sender retur, så vi kan stå for returneringen via vores logistikaftaler. Du skal således ikke betale for fragten - og vil heller ikke kunne blive kompenseret, hvis du selv har indsendt varen. 

Ved reklamation skal du sende varen til:
Mille's Heaven  
Kondrupvej 6, Enslev
8983 Gjerlev J


Som forbruger har du to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Når vi modtager varen fra dig, sender vi en mail til dig om den videre proces. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Logstatistik, fortrolighed og persondatapolitik:    
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Mille's Heaven og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på millesheaven.dk er Jørgen Jensen. Som registreret hos Mille's Heaven, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@millesheaven.dk 


Logstatistik og fortrolighed
Vi anvender log-statistik med det formål at kunne genskabe ordrefejl. Vores system er desværre ikke ufejlbarligt, og der sker fejl, og derfor anvender vi log-statistik til at kunne gendanne fejlordre. millesheaven.dk er meget opmærksomme på at forhindre al misbrug af informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vore kunder:
- Vi videregiver ikke data til tredjepart
- Vi sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder
- Som kunde kan du til enhver tid kontakte os for blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Du skal blot sende en e-mail eller kontakte os på anden vis. 

Vi respekterer vore kunders ret til privatliv og tager dette meget alvorligt. Vi har interne retningslinjer, som sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med at du handler på vores website, accepterer du derfor, at vi har mulighed for at slå disse persondata op via din e-mailadresse eller telefonnummer i vores system. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige i vores virksomhed og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mailadresse eller telefonnummer. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte vores kundeservice, som kan fjerne dine persondata. Kreditkortoplysninger krypteres naturligvis og vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik når du benytter denne hjemmeside og herunder brugen af cookies.

 

Elektronisk kommunikation:  
Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig i vores system. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb, din levering, mv. Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde dig vort nyhedsbrev ved at trykke "afmeld" i bunden af mailen, ligesom du ved afgivelse af oplysningerne har muligheden for at takke nej til nyhedsmailen - og i dette tilfælde vil vi kun sende mails, som direkte vedrører din ordre. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails, sms eller ved opslag på dette website.

 

Copyright:   
Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører millesheaven.dk eller leverandører til millesheaven.dk. Alt software anvendt på dette website tilhører millesheaven.dk eller dets software leverandører.

 

Opdateringer:  
Vores site opdateres dagligt.

 

Ejendomsret:  
Du har risikoen for returforsendelser, indtil millesheaven.dk modtager varerne, og vi anbefaler derfor at du benytter track & trace på dine returvarer - og husker kvitteringen for indleveringen.

 

Site politik, rettelser og automatiske informationer:   
Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies," og vi modtager tekniske informationer når din webbrowser besøger millesheaven.dk. Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinjer. 

Kreditkort sikkerhed:   
Vi har garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS. Når du betaler en ordre med kreditkort, får millesheaven.dk retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.

 

Kundeservice:  
Du kan kontakte os på tlf.: + 45 41500509, alle hverdage i tidsrummet 10.00 - 17.00 eller på mail info@millesheaven.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. 

 

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@millesheaven.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 11. august 2022.

Kontaktformular