OM OS

Milles Heaven er en bæredygtig blomster- og Livsstilsbutik. Størstedelen af året plukker vi blomster, græsser, stedsegrønt, mv i den omkringliggende natur og fra haven. Vi tænker bæredygtighed ind i alle aspekter af vores virksomhed. Butikken ligger på vores gård “Lindely” i en idyllisk lille landsby nord for Randers. 

Mit navn er Lonnie Würtz Jensen. Jeg har drevet virksomhed siden jeg var helt ung. Jeg er uddannet skrædder, og har i mange år haft skrædderi og brudekjoleforretning. Sidenhen startede jeg Engrosvirksomheden Jeanne d’Arc Living, som jeg solgte min del af i efteråret 2018. I alle årene har haven og blomsterbinderi været en stor del af min passion og arbejde. 1. december 2018 startede jeg Milles Heaven. 
I dag driver jeg virksomheden sammen med min datter Emilie Würtz Jensen. 
Udover blomster, så er gamle, franske og nordiske ting og møbler en stor del af butikken. Indretningsopgaver for virksomheder og private er en naturlig del af virksomheden. 
Hele året rundt laver vi blomster til bryllupper og fester. Vi står også gerne for hele setuppet. Vores speciale må siges at være: Unikke stemning til unikke fester.

Kontaktformular